Sanitair laten installeren door een loodgieter

Staat u op het punt om uw badkamer te verbouwen? Dan is de kans groot dat uw badkamer geheel voorzien wordt van nieuw sanitair. Mogelijk werkte het oude sanitair niet meer naar behoren of misschien vond u het allemaal niet modern genoeg meer. Moet u het oude sanitair nog verwijderen? Ga niet als een gek tekeer met de sloophamer, maar verwijder de toilet, douchebak en wastafel met beleid. Zorg er te allen tijde voor dat u gethumbnail_sanitairen schade aanbrengt aan de leidingen, want mogelijk moet uw nieuwe sanitair hier ook weer op aangesloten worden. Zoekt u nog iemand om het sanitair voor u te verwijderen? Schakel dan een loodgieter in. Hij kan ook het plaatsen van de sanitaire voorzieningen van u overnemen.

Sanitair laten verwijderen

Bent u echt iemand met twee linkerhanden? Dan is het niet verstandig zelf het oude sanitair uit uw badkamer te verwijderen. In dat geval is de kans namelijk behoorlijk groot dat u schade aanricht aan uw leidingnetwerk. Om dit te voorkomen kan een loodgieter de huidige sanitaire voorzieningen verwijderen. Een loodgieter gaat altijd met de grootst mogelijke precisie te werk, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat uw leidingen beschadigen. Wilt u het oude sanitair nog verkopen? Dan is het helemaal verstandig een loodgieter in te schakelen. Hij kan de sanitaire voorzieningen namelijk in zijn geheel verwijderen, waardoor u er nog wat geld aan kunt verdienen ook.

Leidingen verleggen

Veel mensen die ervoor kiezen om hun badkamer te verbouwen, willen ook een andere indeling van de ruimte. Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, maar in dat geval moet u wel rekening houden met een aantal zaken. Zo is het huidige leidingnetwerk in uw badkamer ingericht op het oude sanitair. Indien het nieuwe sanitair op een andere plaats komt, moeten de water- en afvoerleidingen dus ook verlegd worden. Het verleggen van deze leidingen kunt u zelf doen, maar het is aan te raden hier een loodgieter voor in te schakelen indien u hier geen verstand van heeft. Een loodgieter weet namelijk precies wat hij moet doen, waardoor een lekkage aan het leidingnetwerk niet snel voorkomt.

Sanitair laten plaatsen door loodgieter

Veel mensen denk dat het plaatsen van sanitair in hun badkamer een fluitje van een cent is. Indien u hier ervaring mee heeft, is dit ook het geval. Er zijn echter voldoende mensen die niet weten hoe ze sanitair aan moeten sluiten. Het is namelijk niet alleen een kwestie van de toiletpot, wastafel of douchebak even plaatsen en een paar schroefjes aandraaien. Er komt echt wel wat meer bij kijken. Wat te denken van het aansluiten van de water toe- en afvoer? Indien deze leidingen niet op de juiste wijze aangesloten worden op het sanitair, is de kans op een lekkage behoorlijk groot. Dit kan voor de nodige ‘onzichtbare’ schade zorgen en dat brengt weer onverwachte kosten met zich mee. Wilt u het installeren van sanitair zonder problemen gedaan hebben? Schakel dan gewoonweg een loodgieter in om u het werk uit handen te nemen.